2019 0724 psd Modified 8264A
2019 0729 psd Modified 8269
8206
2019 0723 psd Modified 8241
2019 0723 psd Modified 8258
2019 0729 psd Modified 8276
8172A
2019 0729 psd Modified 8280
2019 0723 psd Modified 8171A
2019 0723 psd Modified 8150
2019 0723 psd Modified 8155
2019 0723 psd Modified 8142
2019 0723 psd Modified 8217
2019 0723 Modified 8177

SEATTLE, WA

-

INTERNATIONAL 

FORTUNE 500

CORPORATION

Located downtown Seattle, Brereton worked in collaboration with a Fortune 100 international company that occupies 26 floors. This three-phase project, both office and auxiliary spaces gave the design team an opportunity to encourage a collaborative working environment and allow access to the beautiful views throughout the building. Being inspired by these surroundings, the design team took cues from the office location to bring in natural elements, textures and colors.

This three-phase project, both office and auxiliary spaces gave the design team an opportunity to encourage a collaborative working environment and allow access to the beautiful views throughout the building. Being inspired by these surroundings, the design firm took cues from the office location to bring in natural elements, textures and colors.

Being on so many floors the client wanted to create a sense of community for their employees. A place to gather for meetings, events and for employees to get away from their desks. These collaborative spaces were created throughout the tenant floors and were extended to the café and conferencing/community floor.

Brereton identified the café as one of those area where this concept could be continued. Residing between the tenant floors, it has become not only for a place to share food but to partake in both formal and casual meetings. The layout of the space encourages individuals to explore, and find various seating configurations, as well as views of the city. Whether you want to have a one on one or a large group meet, the furniture and architecture created different venues to meet those needs.  This allows more engagement between teams and various departments. It created a common space where they could meet to share ideas and be inspired by their surroundings.

Another location where this was highlighted is in the Atrium. This two-story space has become a unique space for the employees and the building. With the design of two Pop-up food stations, and the various seating options, employees gather for social events, partake in both formal and casual meetings, and use the pop-up stations to hold team building and company events. This allows more engagement between teams and various departments

425,000 SQ. FT.

Photography: Mark Woods

909 MONTGOMERY STREET 

SUITE 260

SAN FRANCISCO, CA 94133

T: 415-546-1212

Info@brereton.com

  • Facebook
  • LinkedIn
2019 0729 psd Modified 8276