20141022-PBI_AppDirect-Stairwell2015
20141022-PBI_AppDirect-Wideupperlevel2015
20141022-PBI_AppDirect-MainConference2015
20141022-PBI_AppDirect-KitchenStairwell2015
20141022-PBI_AppDirect-Kitchen2015
20141022-PBI_AppDirect-Detail-Logo2015
20141022-PBI_AppDirect-Detail-Lights2015
20141022-PBI_AppDirect-CityGlass2015
20141022-PBI_AppDirect-Booths2015
20141022-PBI_AppDirect-24thFloor2015
20141022-PBI_AppDirect-BoothSide2015
20141022-PBI_AppDirect-24thAngled2015
20141022-PBI_AppDirect-Offices2015

SAN FRANCISCO, CA

APPDIRECT

30,000 SQ. FT.

Brereton was brought in to align a previously conceived vision with new requirements for increases staff and the need for vertical connectivity between two floors. Our design re-focused the visual impact on a communicating stair and was enhanced by including metal, wood, and glass in a clean form with no visible fasteners. The visible and functional improvements directly impacted the internal teams in a positive way.

Photography: Gregory Cortez

909 MONTGOMERY STREET 

SUITE 260

SAN FRANCISCO, CA 94133

‚Äč

T: 415-546-1212

Info@brereton.com

  • Facebook
  • LinkedIn